Als ondernemer kunt u ervoor kiezen om een collectieve pensioensregeling aan te bieden aan uw personeel. Of u nu tien of meer dan honderd werknemers in dienst hebt, maakt hiervoor niet uit. Vraagt u zich af wat de voordelen zijn van een collectieve pensioenregeling? Of hoe u het collectief pensioen het beste kunt invullen? De specialisten van PHB Financieel Adviseurs vertellen u er graag alles over.

Maak kennis met de voordelen van een collectieve pensioensregeling

Een collectief pensioen heeft voor u als werkgever een aantal voordelen. Door voor deze pensioensregeling te kiezen, ontvangt iedere medewerker een gelijk pensioen. Zeker wanneer u meer dan tien medewerkers in dienst heeft, is deze pensioensregeling erg gewenst. Zo hoeft u niet met iedere werknemer een individueel gesprek over het pensioen aan te gaan. Met een collectief pensioen schept u rust en duidelijkheid.

Win deskundig advies in

Wij begrijpen dat de informatie rondom een pensioen voor u als ondernemer lastige informatie kan zijn. Daarom staan wij u graag bij met deskundig advies hoe u het collectieve pensioen het best kunt invullen. Onze dienstverlening sluit het best aan bij organisaties die tussen de 10 en 400 medewerkers hebben. Alles zal in werking worden gezet om uw arbeidsvoorwaarden tot in de puntjes te verzorgen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Om u zo goed mogelijk bij te staan, plannen we graag een kennismakingsgesprek met u in. Onze pensioenadviseurs bespreken in dit gesprek met u uw behoeften en de mogelijkheden wat betreft een collectief pensioen. Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen via 0181 – 328 927.

Andere interessante artikelen

Registerpensioenadviseur | Pensioen Rotterdam | Pensioenbeheer | Pensioendeskundige | Financieel adviseur Den Haag

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wij zijn er om u te assisteren, u kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media.

Neem contact op