Missie

Een eenmaal gemaakte afspraak wordt proactief nagekomen. Bij de inkoop staat kwaliteit voor de prijs. Dekkingsconcessie ten behoeve van een betere prijs is geen optie. Het gaat uiteindelijk om het afschuiven van het risico wat de client en/of bedrijf niet wenst te dragen. Bij ieder advies, inkoop, beheer of communicatieproject handelen wij alsof het om ons eigen belang gaat.

Visie

De financieel specialist en/of verzekeringspecialist van de toekomst staat volledig in dienst van zijn cliënt, zonder enige vorm van verbondenheid te hebben met de verzekeraars, banken en/of effectenhuizen. Als specialist sta je boven de complexe materie die je op niveau van je gesprekpartner begrijpelijk kan toelichten.

Strategie

Onze strategie is erop gericht de directeur en zijn medewerkers te kunnen ontzorgen bij alle verzekeringstechnische- en personeel georiënteerde vraagstukken. Wij zijn een graag geziene externe adviseur op de HR, P&O en/of financiële afdeling. Juist de afdeling die vaak geconfronteerd wordt met vraagstukken die boven de competentie van uw medewerkers uitreiken, kunnen wij van dienst zijn.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wij zijn er om u te assisteren, u kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media.

Neem contact op