Wet Financiële Toezicht (WFT)

De WFT is een belangrijke wet voor de financiële dienstverlening en voor u. Deze wet bevat regels over het aanbieden, bemiddelen en het advies van financiële producten.

Doelstelling van de WFT

Met de WFT zijn de verantwoordelijkheden van financiële dienstverleners vastgesteld. De belangrijkste kwaliteitskenmerken van de financiële dienstverlening worden zo wettelijk gewaarborgd.

Algemene voorwaarden en dienstverleningsovereenkomt

U kunt hiervoor de volgende documenten downloaden:

 

Vergunning

Om diensten te mogen verlenen, moeten financiële dienstverleners beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Deze vergunning wordt pas afgegeven als een financiële dienstverlener voldoet aan zes kwaliteitskenmerken. Deze zijn:

  • Betrouwbaarheid
  • Deskundigheid
  • Adequatie
  • Integere bedrijfsvoering
  • Financiële zekerheid
  • Transparantie
  • Zorgplicht

 

Kwaliteitswaarborgen AVG

Bescherming van uw persoonsgebonden dataverkeer was en is voor ons een van de belangrijkste pijlers in de steeds sneller veranderende digitale wereld. Het is voor ons van uiterst belang om uw data met de meest up-to-date virus scanners te beschermen en persoonsgebonden data per mail te beveiligen met wachtwoorden die via verschillende digitale kanalen aan u worden verzonden. Met onze ingehuurde ICT-beheerder spreken wij het vertrouwen uit alles in werking te stellen voor de bewaking van uw persoonsgebonden data, wel beseffende dat de ICT wereld zijn eigen wereld al heeft gecreëerd alvorens deze wereldkundig wordt gemaakt. Met andere woorden onze ambitie zal niet altijd direct kunnen aansluiten op de meest recent beschikbare software beveiliging, daar ook softwarehuizen op basis van ervaringen zich zullen moeten aanpassen.

Op 2 januari 2007 heeft de AFM een vergunning verleend aan PHB Financieel Adviseurs onder nummer: 12005761.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wij zijn er om u te assisteren, u kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media.

Neem contact op