Een financieel adviseur van PHB Financieel Adviseurs kan u in Gouda en Rotterdam ondersteunen met een breed pakket aan financiële diensten. In deze hoedanigheid zet de financieel adviseur zich volledig in dienst van de cliënt in Gouda of Rotterdam in. De soms moeilijke financiële termen worden met u doorgesproken in begrijpbare taal. Kom langs bij PHB Financieel Adviseurs voor een gratis intake gesprek waarin u zich kunt oriënteren op de diensten en serviceverlening die wij u kunnen bieden. Bij specifieke vragen kunt u overigens ook altijd even telefonisch contact opnemen.

Kies voor kwaliteit bij een financieel adviseur in Gouda of Rotterdam

Sinds 2013 is het behalen van de Wet Financiële Toezicht, of WFT, voor iedere financieel adviseur in Rotterdam, Gouda, of wat dat betreft het hele land, verplicht. In deze wet zijn regels opgesteld met betrekking tot het adviseren van cliënten over financiële zaken en hiermee bent u verzekerd van de kwaliteit van financiële dienstverlening. De professionals van PHB Financieel Adviseurs beschikken over alle benodigde certificaten en diploma’s om u van eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien. U kunt bij ons terecht voor financieel advies op het gebied van pensioenen, hypotheken en beleggingen. Daarnaast worden de specialisten van ons bureau vaak ingezet als adviseur bij financiële vraagstukken binnen P&O en Human Resources.

Kennismaking inplannen met een van onze adviseurs

Wilt u meer weten over de diensten die wij bij PHB Financieel Adviseurs aanbieden? Neem dan contact op en plan met een van onze medewerkers een vrijblijvende kennismaking in. U kunt hiervoor bellen met telefoonnummer 0181-328927. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

Andere interessante artikelen

Registerpensioenadviseur | Collectieve pensioensregeling | P&O adviseur Zuid Holland | Financieel adviseur Den Haag | Pensioenbeheer

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wij zijn er om u te assisteren, u kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media.

Neem contact op