Met transportverzekering veilig naar plaats van bestemming.

aug 21, 2017

Afgelopen 10 en 18 augustus zijn twee kranen van Pure Services B.V. aangekomen op de plaatsen van bestemming. Op verzoek van Arno van Gils van Pure Services B.V. heeft PHB Financieel Adviseurs gezorgd voor de transportverzekering van deze kranen. Een zeer interessant project voor beide partijen.

De twee kranen van Pure Services B.V. zijn vertrokken vanuit Dordrecht. Afgelopen week zijn zij beiden succesvol gearriveerd in de havens van Rotterdam en Antwerpen. Voordat dit vervoer plaatsvindt, moet het gehele vervoersplan volledig berekend, getekend en gecertificeerd zijn. Wanneer dit allemaal rond is, kan er een go worden gegeven. Tijdens alle voorbereidingen tot en met de dag van transport moet alles kloppen, partijen moeten op het juiste tijdstip op de juiste plaats zijn en daarnaast moeten de weersomstandigheden zoals voorspeld zijn. Overige partijen zoals Bonn & Mees hebben met hun matador de kranen van de kade over gehesen op de pontons waarmee het bedrijf Van der Wees de kranen naar de bestemming heeft vervoerd.

Er komt een hoop kijken bij zo’n transport en daarnaast zijn er veel partijen betrokken bij het proces. Om dit allemaal zonder grote risico’s te laten verlopen heeft PHB Financieel Adviseurs er voor gezorgd dat het transportrisico uitgesloten was door het organiseren van de juiste transportverzekering.