Voor al uw vragen over pensioenadvies kunt u terecht bij een pensioenadviseur van PHB Financieel Adviseurs nabij Rotterdam en Den Haag. Met een ervaring sinds 1998 hebben wij veel verschillende scenario’s de revue zien passeren. Omdat onze hoogopgeleide werknemers constant op de hoogte zijn van de veranderingen en ontwikkelingen binnen de pensioenwereld, kunnen wij als pensioenadviseur voor iedere situatie een passend pensioenadvies bieden in de regio Den Haag en Rotterdam. Laat u overtuigen door de kennis en kunde van ons personeel en neem vandaag nog contact op om een gratis intakegesprek in te plannen.

Waarom onze pensioenadviseur inschakelen voor pensioenadvies in Den Haag en Rotterdam?

Allereerst omdat de pensioenwereld voor mensen die er niet bekend mee zijn een onoverzichtelijke kluwen is van regels, wetten en berekeningen. Om dit in duidelijke taal te communiceren naar uw personeel heeft u iemand nodig die de materie dusdanig in de vingers heeft dat er een vertaalslag gemaakt kan worden. Dit draagt ook bij aan het creëren van een open cultuur binnen uw organisatie. Daarnaast zijn er vaak onduidelijkheden wat betreft de betalingen en uitkeringen van pensioenen. Zo kan het zijn dat er bij uw personeel minder pensioen wordt bijgeschreven dan dat u als werkgever betaalt. Of blijven de kosten van de middelloonregeling erg hoog, ondanks eerder getroffen maatregelen. Bij PHB Financieel Adviseurs onderwerpen we de huidige pensioenregeling dan aan een grondige analyse en kunnen desgewenst een nieuwe collectieve pensioenregeling voor u opzetten.

Denken aan later begint vandaag, maak nu een afspraak voor een intakegesprek

Voordat onze pensioenadviseur voor u aan de slag kan gaan met het uitbrengen van een gedegen pensioenadvies, is het van belang dat wij op de hoogte zijn van het huidige niveau van uw organisatie in Den Haag of Rotterdam. In een persoonlijk gesprek kunnen wij samen met u de balans opmaken en een plan van aanpak uitstippelen. U kunt hiervoor een afspraak maken door te bellen met telefoonnummer 0181 – 328 927.

Andere interessante artikelen

P&O Rotterdam | Pensioendeskundige | Onafhankelijk pensioenadviseur | P&O adviseur Zuid Holland | Pensioenbeheer

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wij zijn er om u te assisteren, u kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media.

Neem contact op