Een externe P&O adviseur voor uw bedrijf in Delft, Rotterdam of elders in Zuid Holland kunt u vinden bij PHB Financieel Adviseurs. Onze ervaren professionals bieden uw bedrijf een totaalpakket aan P&O diensten waarmee uw financiële vraagstukken op personeelsgebied van een passende oplossing worden voorzien. Dat proces begint met het maken van een afspraak voor een gratis intakegesprek. Voordat een P&O adviseur bij uw organisatie in Delft, Rotterdam of op een andere locatie in Zuid Holland aan de slag kan, is er eerst een inventarisatie nodig van de huidige situatie bij uw bedrijf. Zet die eerste stap vandaag nog door telefonisch contact op te nemen met PHB Financieel Adviseurs.

P&O adviseur in Zuid Holland die uw personeelsstrategie tot in de puntjes uitwerkt

Een P&O adviseur van PHB Financieel Adviseurs kan uw organisatie in Rotterdam of Delft bijstaan door Employee Benefits voor uw personeel op poten te zetten. Employee Benefits omvatten alle financiële voordelen die uw medewerkers geniet en die niet onder het salaris vallen. Hierbij kunt u denken aan zaken als:

  • Het opzetten en beheren van de pensioenregeling;
  • Collectieve inkoop van producten of diensten voor uw medewerkers, bijvoorbeeld het verzorgen van de catering tijdens de lunch;
  • Kinderopvang organiseren.

De mogelijkheden zijn bij PHB Financieel Adviseurs vrijwel eindeloos. Voor ieder bedrijf kunnen wij een passende oplossing op het gebied van Employee Benefits ontwikkelen en uitvoeren.

Maak een kennismakingsafspraak en vertel ons wat u nodig heeft

Voor het maken van een inventarisatie kunt u het beste even contact opnemen met een P&O adviseur van PHB Financieel Adviseurs in Zuid Holland. Wij spreken dan graag de mogelijkheden door en kunnen en de P&O adviseur kan op basis daarvan een pakket samenstellen dat past bij de behoeften van uw organisatie in Rotterdam of Delft. Voor het maken van deze afspraak kunt u contact opnemen met PHB Financieel Adviseurs door te bellen met telefoonnummer 0181-328927.

Andere interessante artikelen

Onafhankelijk pensioenadviseur | Financieel adviseur Rotterdam | Financieel adviseur Den Haag | Pensioendeskundige | Collectieve pensioensregeling

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wij zijn er om u te assisteren, u kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media.

Neem contact op