Hulp bij P&O vraagstukken in de regio Rotterdam, Dordrecht en Den Haag vindt u bij PHB Financieel Adviseurs. P&O wordt voor bedrijven in Den Haag, Dordrecht en Rotterdam steeds belangrijker. Zo zijn werkgevers tegenwoordig steeds meer verantwoordelijk voor de sociale zekerheid van hun werknemers. Zaken als de WGA, ziektewet, ARBO-wet en BeZava vallen allemaal onder de verantwoordelijkheid van de werkgever. PHB Financieel Adviseurs assisteert u daarbij door de arbeidsvoorwaarden van uw personeel te structureren. U kunt altijd even contact met ons opnemen om een nadere, en geheel vrijblijvende, kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek worden de opties doorgenomen en gaan we samen kijken waar de ontwikkelingspunten binnen de P&O van uw organisatie liggen.

Volledig ontzorgt op het gebied van P&O in de regio Rotterdam, Dordrecht en Den Haag

Bij PHB Financieel Adviseurs is het streven om HR afdelingen en managers zoveel mogelijk te ontlasten met betrekking tot verzekeringstechnische- en personeel gerelateerde vraagstukken. Dit soort onderwerpen bevatten vaak ingewikkelde financiële constructies waarvoor de eigen medewerkers niet de kennis of de juiste tools in huis hebben. Bij PHB Financieel Adviseurs beschikken wij over zowel de kennis als de ervaring om dergelijke werkzaamheden over te nemen en te stroomlijnen. Dat doen wij overigens altijd in overeenstemming met de cliënt.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Laat het ons weten

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vernemen wij graag van u waar op dit moment behoefte aan is binnen uw organisatie in Dordrecht, Den Haag of Rotterdam op het gebied van P&O. Wij willen u dan uitnodigen om PHB Financieel Adviseurs te bellen en een kennismakingsgesprek in te plannen met een van onze adviseurs. Voor een dergelijke afspraak kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 0181-328927. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij PHB Financieel Adviseurs. Desgewenst komen wij ook graag langs bij uw organisatie.

Andere interessante artikelen

Financieel adviseur Den Haag | Registerpensioenadviseur | Pensioen Rotterdam | Pensioenadvies Rotterdam | Financieel adviseur Rotterdam

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wij zijn er om u te assisteren, u kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media.

Neem contact op