Een registerpensioenadviseur onderscheidt zich in de dienstverlening naar de klant. De service van deze adviseur gaat verder dan de wettelijke eisen. Vakbekwaam, deskundig, objectief en zorgvuldig. Dit zijn enkele kenmerken die centraal staan bij een registerpensioenadviseur, die u vindt bij PHB Financieel Adviseurs. Wilt u de hulp van deze specialist inschakelen voor uw onderneming? Neem dan eens contact op en maak kennis met de uitgebreide dienstverlening.

Het advies van een registerpensioenadviseur is onmisbaar voor iedere onderneming

Goede en onafhankelijk advisering over pensioen van een registerpensioenadviseur is onmisbaar. Dit advies draagt namelijk bij aan een goed werkend pensioenstelsel. Ook uw organisatie voorzien wij graag van deskundig advies. Onze diensten sluiten het beste aan bij bedrijven die tussen de 10 en 400 medewerkers in dienst hebben. Wij staan u bij op het gebied van pensioenadvies, pensioenbeheer en pensioencommunicatie. Samen zorgen we ervoor dat alles op het gebied van pensioen tot in detail geregeld is.

Maak kennis met onze diensten

Wilt u weten wat wij als registerpensioenadviseur allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0181 – 328 927. We maken graag kennis met u in een kennismakingsgesprek waar we u meer vertellen over onze diensten. In dit gesprek bespreken we uw wensen en behoeften, waarna we samen een passend plan opstellen.

Andere interessante artikelen

Pensioen Rotterdam | Collectieve pensioensregeling | Financieel adviseur Rotterdam | Pensioendeskundige | P&O Rotterdam

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wij zijn er om u te assisteren, u kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media.

Neem contact op